Dit is Jip onze Social Media Expert

Jip, Social media Expert, Branding lover, Adobe nerd, Editor en vormgever. Jip helpt ondernemers het maximale uit social media te halen, zodat ze meer klanten, engagement en omzet realiseren. Jip heeft ervaring met grote televisie programma's en Social Media van bekende Nederlanders.

Het valt op dat grote bedrijven en kleine ondernemers hetzelfde problemen hebben. SOCIAL MEDIA. Overal hoor je dezelfde argumenten:  “iemand inhuren kost veel geld ”  “ik doe maar wat” “ik weet niet hoe het werkt”- Zonde! Als je social media op een juiste manier gebruikt kan je namelijk meer klanten en omzet realiseren. Om deze reden heb ik goed betaalbare cursussen ontwikkeld, zodat jij zelf kan bepalen wanneer, hoe laat en hoeveel tijd je hieraan wilt en kunt besteden

Wat kan Jip voor jouw bedrijf betekenen ?

START-UP DE BASIS

De start-up is voor een bedrijf met een mooie website die nog niet aansluit op de Social media en de look & feel van het bedrijf. Met het start-up traject gaan we aan de slag met de eerste indruk op Social media om er voor te zorgen dat de volledige merkidentiteit op ieder platform overeenkomt wat zorgt voor een betrouwbare en professionele uitstraling.

ONLINE EERSTE INDRUK BINNEN 1 DAG

Binnen een dag gaan wij er voor zorgen dat de look & feel van de website overeenkomt met de basis op Social media. Hoe ziet deze dag er uit? We beginnen de dag met een zoom gesprek van +/- 30 minuten, in dit gesprek bespreken wij de verwachtingen en mogelijkheden. Hierna doe ik een brandonderzoek en ga ik aan de slag met de bio-branding, business settings, actie knoppen,

koppelingen met de website en Facebook, profielfoto, categorie bepaling, omslag en links. Aan het einde van de dag bespreken wij wat er is gedaan en waarom, ook is er dan de mogelijkheid vragen te stellen. Zo heb je binnen een dag een betrouwbare en professionele eerste indruk op Instagram en Facebook.

 

DOELEN

BETROUWBAAR OVERKOMEN

OVER-ALL LOOK AND FEEL

EEN BASIS CREËEN OM OP DOOR TE BOUWEN

Made by Jips | Social media SEO | Flor-it

DIY POST SEO

DE BASIS

Als de start-up staat is de basis compleet, maar wat nu? Wij gaan er voor zorgen dat de betrouwbare en professionele uitstraling consistent terug komt en meer mensen kan bereiken en dat de content beter opgepakt wordt door het algoritme. Zo wordt de merkkwaliteit continu gecommuniceerd en blijven de klanten en / of volgers up-to-date.

POST SEO GEREGELD BINNEN 1 DAG

Binnen een dag gaan wij er voor zorgen dat de betrouwbare en professionele uitstraling consistent terug komt en meer mensen kan bereiken en dat de content beter opgepakt wordt door het algoritme. Hoe ziet deze dag er uit? We beginnen de dag met een zoom gesprek van +/- 30 minuten, in dit gesprek bespreken wij de verwachtingen en mogelijkheden. Hierna ga ik aan de slag met een marktonderzoek, statestieken, doelgroep, hashtag onderzoek en de bestaande posts. Wanneer deze informatie is uitgezocht en verwerkt maak ik een overzichtelijk rapport waarna er aan de hand van de informatie een persoonlijke post SEO strategie gemaakt wordt.
Aan het einde van de dag bespreken wij de strategie, het onderzoek, wat er is gedaan en waarom, ook is er dan de mogelijkheid vragen te stellen. Zo heb je binnen een dag een ijzersterke post SEO strategie om zelf op door te bouwen.

 

DOELEN

CONSISTENT ONLINE

WETEN WAT JE DOET

VINDBAARHEID VERGROTEN

INSTAGRAM MASTERCLASS

DE BASIS

Voor de echte doe het zelf'er of iemand die na het volgen van de start-up en post SEO de informatie nog een keer zelf wil herzien of wil evalueren. Dé online cursus met alle tools & strategieën die jij nodig hebt om van instagram een succesvol marketing platform te maken zodat jij meer klanten, engagement en omzet kan realiseren.

 

POST SEO GEREGELD BINNEN 1 DAG

Met deze cursus ga jij: Alle ins en outs van Instagram leren, een contentstrategie bouwen, van volgers betalende klanten maken, mooiere foto’s & professionele, consistente feed bouwen, leren om efficiënt te werken op social media, elke maand nieuwe content in te plannen, aan de slag met instagram SEO. Conclusie: jouw instagram naar een volgend niveau tillen

Hoe werkt het?

Naast de online training krijg je toegang tot 21 lesvideo’s en een werkboek met effectieve oefeningen die ervoor zorgen dat je direct aan de slag kunt met wat je hebt geleerd. De masterclass staat online waardoor je op ieder moment op iedere tijd een of een aantal lessen kunt volgen, lekker flexibel. Waar wacht je nog op? Tijd voor actie!

 

 

DOELEN

Leer alle ins en outs van Instagram

Mooiere foto’s & professionele, consistente feed bouwen

Efficiënt werken op social media

Maak van volgers klanten

Made by Jips | instagram masterclass | Flor-it.com

TAKE-OVER

DE BASIS

Volledige social media uitbesteden aan een
expert? Geen zorgen en stress meer om de posts, captions, hashtags, vindbaarheid, statestieken etc.
In dit traject neem ik de volledige social media uit handen. Dit houdt in dat ik er voor zorg dat we alles
uit social media halen en alle opties optimaal benutten.

HOE WERKT DAT?

Binnen een dag gaan wij er voor zorgen dat de basis voor de take-over staat, zodat we vanaf dan gestructureerd en efficiënt aan het werk kunnen gaan. Hoe ziet deze dag er uit? We beginnen de dag met een zoom gesprek van +/- 30 minuten, in dit gesprek bespreken wij de verwachtingen, mogelijkheden, wensen en structuur van de take-over. Hierna doe ik een brandonderzoek en ga ik aan de slag met de bio-branding, business settings, actie knoppen, hashtag onderzoek, koppelingen met de website en Facebook, profielfoto, categorie bepaling, omslag, links en ga ik aan de slag met een marktonderzoek, statestieken, doelgroep, hashtag onderzoek en de bestaande posts. Wanneer deze informatie is uitgezocht en verwerkt maak ik een overzichtelijk rapport en waarna er aan de hand van de informatie een persoonlijke social media strategie is. Aan het einde van de dag bespreken wij de strategie en de rapporten, waarna we direct een plan van aanpak voor de komende maanden bespreken.

DOELEN

CONSISTENTIE

WETEN WAT JE DOET

EEN BASIS OM OP DOOR TE BOUWEN

Download de brochure met ons SOCIAL MEDIA AANBOD Made by JIPS

WIX Nieuws