Je WIX site wordt niet gevonden op google? WIX Seo Instellen? zelf doen of een pro inhuren.

Je site wordt niet gevonden op google en je bent van plan om je Search Engine Optimization aan de slag te gaan. Ga je dit zelf doen of laat je een professional hier naar kijken?.

WIX heeft een handige tool om de basis SEO goed in te stellen. Met de WIX WIZARD WIZ kan je zonder SEO kennis al redelijk goed de technische kant en zelfs organisch je SEO instellen.

Als je dit doet kun je met de WIX WIZARD WIZ al gevonden worden in de Google Resultaten. 

In het WIX Dashboard kan je een Google Business Account in een paar minuten activeren. Hierdoor heb je ook al een RICH SNIPPIT / SERP. Dit helpt je beter gevonden te worden in Google.

Op de pagina  zelf je SEO instellen  kan je meer lezen over het zelf instellen van je SEO

7 redenen om de SEO zelf in te stellen voor je WIXwebsite.

Zelf je SEO instellen of laten instellen?. 

De reden om zelf je SEO instellen kan per persoon verschillen. FLOR-IT heeft als standpunt dat de BASIS goed in WIX ingesteld kan worden zonder enige kennis van SEO. Ga dus zeker aan de slag met je WIXSEOWIZ in je WIXdashboard!

7 redenen om zelf met je SEO aan de slag te gaan

 • Kosten - Het laten instellen van je SEO is kostbaar. SEO specialisten gebruiken betaalde tools om de SEO van websites te verbeteren. Deze tools worden aan de klant doorberekend. De gemiddelde prijs voor het instellen van je SEO is 150 tot 4500 euro per maand/  500 tot 10000 euro per project of 50 tot 150 euro per uur. (bron: google) Het zelf instellen van de SEO kan dus kostenbesparend zijn.

 • Kennis - Je hoeft geen SEO guru te zijn voor de Basis SEO instellingen in WIX. De WIXSEOWIZ leid je door de belangrijkste SEO settings.

 • Google - op google zelf is veel te vinden over SEO en hoe je dit moet instellen. Vragen of twijfel --> Google. Ook YouTube heeft veel SEO filmpjes online staan. Youtube toont ook veel filmpjes specifiek voor WIX 

 • SEO TOOLS - op het internet zijn veel gratis en betaalde programma's die je kunnen helpen bij je SEO. Hou er rekening mee dat gratis tools verkeerde informatie kunnen geven over je SEO instellingen. Betaalde tools zijn er tussen de 75 en 400 euro. Afhankelijk van de mogelijkheden. Flor-IT adviseert programma's van SEranking, Mangools, Semrush en Ahref. Als je gratis programma's gebruikt maak dan gebruik van de gratis programma's van SEranking, Mangools, Semrush en Ahref. FLOR-IT maakt naast de betaalde versies gebruik van de gratis versies van Mangools - keywoord checker en SEOquake. SEOquake is de gratis tool van Semrush. Het programma RankIQ is een aan te bevelen voor Bloggers. RankIQ is betaald. (49 USD/Per maand)

 • Interesse - Naast het zelf ontwerpen van je website vindt je het leuk om met je SEO bezig te zijn. 

 • Monitoren - Je kan je SEO resultaten gratis monitoren. Hoe groeien je key-woorden en hoeveel organisch verkeer krijg je op je website. Maak een gratis account aan in Mongools of SEranking om deze resultaten te monitoren. 

 • Support - Twijfels over de juiste instellingen? Wanneer je zelf aan de slag gaat met je SEO maar je twijfelt dan kan FLOR-IT je ondersteunen. FLOR-IT controleert de door jou gemaakte instellingen en geeft eventueel advies waar nodig. Bekijk onze support mogelijkheden hier

Heeft u vragen over het zelf instellen van uw SEO maak dan gebruik van onze gratis advies mogelijkheid. Hier kunnen we advies geven over SEO, waar u moet op letten en welke mogelijkheden er zijn met het gebruik van betaalde en gratis programma's

7 redenen om je SEO te laten instellen.

Je SEO laten instellen?

Je heb kunnen lezen waarom je zelf je SEO kan instellen. Er zijn ook genoeg redenen om je seo te laten instellen.

Hieronder  7 redenen om je SEO te laten instellen.

 • Tijd - Tijd kan soms kostbaar zijn. Letter en figuurlijk. Je seo goed instellen kan zeer tijd rovend zijn. Het laten instellen van je SEO kan zelfs maanden voorsprong geven dan wanneer je zelf je SEO instelt.

 • Kennis - Het ontbreken van de juiste kennis kan zeer veel tijd kosten om je van de juiste kennis te voldoen. Ontbrekende kennis kan langdurige schade aan je seo veroorzaken. Door het laten instellen van de juiste seo instellingen waarbij fouten voorkomen worden voorkomt deze langdurige schade.

 • Fouten - Het niet indexeren of verkeerd indexeren door google door een fout is een veel voorkomende oorzaak van het niet gevonden worden in google. Door het laten instellen van je SEO ben je er zeker van dat je SEO goed ingesteld staat.

 • Programma's - Als je je seo laat instellen door een WIX partner. Vraag of de Partner gebruik maakt van een betaald programma zoals SEranking, Semrush, Mangools of Ahrefs. Partners die gebruik maken van dit soort programma's krijgen de juiste instellingen zichtbaar op meer dan 200 punten in de SEO. Daarnaast gebruikers van deze programma's monitoren wat de instellingen, keywords en organische groei doet ten opzichte van de huidige instelling. Ook kan er bekeken worden wat de huidige SEO status is van concurrentie en hoe de organische positie van de concurrent is. FLOR-IT maakt gebruik van SEranking en Semrush.

 • Resultaat - Door het laten instellen van je SEO door een SEO expert zullen sneller de gewenste resultaten behaald worden. SEO experts zijn op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden op SEO gebied. 

 • TrainingDe SEO Experts van FLOR-IT hebben per jaar minimaal 24 uur aan training op het gebied van SEO. Dit zijn trainingen gegeven door WIX voor hun Legend partners en trainingen gegeven door SEO programma's zoals SEranking.

Seo WIX | Wix site | Flor-it.com