Je producten verkopen via een professionele webshop

WIX heeft zich de laatste jaren weten te ontwikkelen naar een zeer professioneel platform waar ondernemers hun producten en diensten kunnen aanbieden. Diverse apps als Sendcloud, Stripe en Mollie behoren tot de opties om aan uw shop toe te voegen.

Daarnaast zijn instellingen als "klanten bekeken ook" en notificaties als een "product weer op voorraad" standaard in WIX. 

Heeft u vragen over een webshop van WIX of heeft u hulp nodig bij instelling neem dan contact met ons op.

Voorbeeld WEBSHOP WIX

Eenvoudig producten beheren van het WIX Dashboard

Via het WIX dashboard beheert u eenvoudig uw producten, voorraden, filters, verzendopties, keuze mogelijkheden met betrekking tot kleur en maat, korting codes, SEO, Advanced SEO en meer.  WIX bied de mogelijkheid om Fotos en Videos toe te voegen aan het product. Ook digitale producten kunnen worden verkocht in WIX welk moeten worden gedownload na aankoop.

Alle bekende online betalingssystemen zijn mogelijk binnen WIX. Betalen door overschrijving, creditcards, ideal, Bankcontact, Klarna, Sofort zijn voorbeelden van online betaalmogelijkheden. Buiten de EU in Amerika en Zuid-Amerika zijn After Pay opties al mogelijk. Dit zal binnen de EU niet lang meer op zich laten wachten tot dit ook tot de betaalopties hoort.  

Voor verzendinformatie zijn verschillende mogelijkheden toe te passen in WIX maar ook door apps als Sendcloud.

 

 

Verkoopkansen vergroten door slimme koppelingen in WIX

WIXwebshop | Flor-it.com

De verkoopkansen vergroten door je shop te koppelen aan onder andere Facebook, Whatsapp, Instagram en Amazon kan in WIX. Voor Facebook en Instagram marketing kunt u op de pagina MADE BY JIPS meer lezen.

Bezoekers bekeken ook:

7 redenen om wel voor WIX te kiezen

7 redenen om voor een WIX website te kiezen

Made by Jips social media marketing